Perusvaihe

Tervetuloa perusvaiheen (henkilöauton B-kortti ) kurssille autokouluumme Helsinkiin. Meillä opit ajamaan kaupungin sykkeessä!

Seuraava perusvaiheen kurssi Pidämme lähtökohtaisesti kaikki B-kurssit 10 + 10 mallilla alkaen 1.7-17. Kysy lisää 09 730 700

  • ma 21.5 klo 17:00 autokoululla.  (Kurssi alkaa joka toinen maanantai.)

Ilmoittaudu B-kurssille turvallisesti tästä!

HUOM HUOM HUOM!!!!

Autokouluissa kokeillaan uudenlaista mallia, jossa B-kurssiin kuuluu 10 teoriatuntia ja 10 ajotuntia.

Kurssin hinta alkaen 950€ + viranomaiskulut (ratamaksu 70€ ajokorttilupa 40€, tutkintomaksu 96€).

Mahdolliset lisäajotunnit 80€/h

Paikkoja rajoitetusti!

Ilmoittaudu kurssille TÄÄLTÄ!  Kysy lisää, puh 09 730 700

Tietoa kurssista

Kurssiin sisältyy 10 oppituntia luokassa, 9 ajotuntia autossa sekä ajotunnin mittainen pimeäajo-opetus simulaattorilla. Ajo-opetukseen sisältyy käynti ajoharjoitteluradalla ja auton käyttö ajokokeessa yhden kerran.

Kurssin hinta on 950 € (sis. alv 24 %). Maksu sisältää pimeän opetuksen. Lisäksi veloitetaan ajoharjoitteluradan käyttö (70 €). Muita viranomaismaksuja kertyy noin 170 €. Kurssimaksu suoritetaan komessa erässä, saat laskut koululta. Kurssihinta sisältää säädösten mukaisen minimiajo-opetuksen (ks. hinnasto täältä).

Ajokorttia varten on täytettävä ajokorttilupahakemus, joka täytetään koululla ja toimitamme sen TRAFILLE. Hakemukseen tarvitaan liitteeksi kaksi passikuvaa, lääkärintodistus ajokorttia varten sekä 40 € maksu Trafin / Ajovarman tilille NORDEA FI25 1660 3001 0929 83 viitteellä 1110818. Tuo maksukuitti ja muut liitteet mahdollisimman nopeasti koululle esimerkiksi tullessasi teoriatunnille. HUOM! SINUN EI TARVITSE MENNÄ AJOVARMAAN JONOTTAMAAN. ME TEEMME SEN PUOLESTASI!

Teoriatunnit ovat autokoululla tiistaisin klo 16.30. Aloitustunti on joka toinen maanantai klo 17. Englanniksi tunteja on keskiviikkoisin klo 16.30 ja perjantaisin klo 8 (ei kesäaikana). Voit osallistua myös englanninkieliseen opetukseen. Tuntien aiheet on numeroitu 1-19. Aloitustunti kestää 45 min, muut oppitunnit pidetään 3 x 45 min jaksoissa. Oppitunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä niiden käyntijärjestyksellä ole merkitystä.

Teoriatuntien lukujärjestys tammi-helmi-maalis

Teoriatuntien lukujärjestys huhti-touko-kesä

Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oman aikataulusi mukaan. Yleensä tunteja on arkisin klo 8-18 välillä. Sopimuksen mukaan myös viikonloppuna. Ajotunnin kesto on 50 minuuttia. Toimisto auttaa ajojen sopimisessa, voit myös sopia ajoja suoraan opettajasi kanssa. Jos toisin ei sovita, ajotunti alkaa autokoululta ja päättyy autokoululle. 

Turvallista ja miellyttävää ajo-opiskelua kaikille! Kysythän aina, kun pienikin asia askarruttaa. 

Ota yhteyttä