Harjoittelu- ja syventävä vaihe

Harjoitteluvaiheen ja syventävän vaiheen opetukset sujuvat rennoissa merkeissä Autokoulu Hakaniemessä Helsingissä

Seuraava syventävä vaihe / Next advanced phase course

  • 24.5-18  klo 9:30 - 14 Porvoon rata 4 paikkaa
  • 8.6-18 klo 10:30 - 15 Porvoon rata 6 paikkaa
  • 20.6-18 klo 9:30 - 14 Porvoon rata 6 paikkaa

Syventävän vaiheen (entinen kakkosvaihe) liukasratoja on läpi vuoden yleensä viikon välein.

Itä-Uudenmaan ajoharjoittelurata, Porvoo: Metsäpirtintie 102. Lisätietoa täältä

Varaa paikkasi soittamalla Paavolle 09-730 700, tiedustelut myös sähköpostilla. Kursseille voi ilmoittautua myös sähköisesti täältä

Tietoa syventävästä vaiheesta

Voit tulla kurssille, kun ajokorttisi on ollut voimassa vähintään 3 kk ja enintään 2 vuotta. Pitkäaikaisen ajo-oikeuden saat suoriteetuasi harjoittelu- ja syventävän vaiheen opetuksen. Radalla jokaisella oppilaalla tulee olla auto.

Suosittelemme, että pimeäajon harjoitus on suoritettu ennen syventävää vaihetta. Pimeäajon harjoituksen voi tehdä simulaattorilla.

Syventävä vaihe alkaa "arvioivalla ajolla" opettajan kanssa kaupunkiajona ennen liukasrataa. Ajo suoritetaan normaaliliikenteessä koulun autolla. Toinen ajotunti ajetaan kouluautolla, aiheena maantieajo. Lisäksi tehdään n. 20 min kestävä vuorovaikutustesti tietokoneella.

Kurssihinta omalla autolla on 360 € + ratamaksu 80 €. Tarvittaessa koulu järjestää ratayhtiön auton rataa varten, lisäveloitus edellisten lisäksi 100 €. Sovittu ratavaraus on peruttava viimeistään viikkoa ennen ratapäivää. Muuten siitä voidaan veloittaa puolet kurssimaksun hinnasta. Koulu luovuttaa todistuksen jatko-opetuksesta kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

Ota yhteyttä koulun toimistoon puhelimitse 09 730 700. Samalla sovimme mikä on sinulle sopiva kurssiajankohta ja varaamme ajan arvioivaan ajoon.

Harjoitteluvaihe

Harjoitteluvaihe koskee heitä, jotka ovat saaneet ajokorttinsa 19.1.2013 tai sen jälkeen. Tämä koskee myös henkilöitä, jotka ovat joutuneet uusimaan korttinsa em. päivän jälkeen esim. kortin vanhentumisen vuoksi.

Harjoitteluvaiheen kurssi alkaa luennolla. Ajoajat sovitaan luennon yhteydessä. Ilmoittautuminen etukäteen joko netin kautta tai puhelimitse 09 730 700. Luennon lisäksi on yksi yksittäinen ajotunti ja yksi ryhmäajotunti 2-4 oppilaan ryhmässä koulun autolla.

Kurssihinta on 220 €.

Harjoitteluvaiheen luento on autokoululla joka kuukauden 1. maanantai klo 15 (ei heinäkuussa). 

Ota yhteyttä ja kysy lisää