B-kurssi

Tervetuloa B-kurssille (henkilöauton B-kortti ) autokouluumme Helsinkiin. Meillä opit ajamaan kaupungin sykkeessä oikealla autolla!

Seuraava perusvaiheen kurssi VOIT TULLA ILMOITTAUTUMAAN KOULULLE. SOVI AIKA ETUKÄTEEN PUH 09 730 700! VOIT MYÖS ILMOITTAUTUA SÄHKÖISESTI MILLOIN VAIN. OTA YHTEYTTÄ TOIMISTOON OHJEITA VARTEN!

Ilmoittaudu B-kurssille turvallisesti tästä!

HUOM HUOM HUOM!!!!  Ajokorttilaki muuttui 1.7-18. Alla päivitetty kurssiohje.

 

Ilmoittaudu kurssille TÄÄLTÄ!  Kysy lisää, puh 09 730 700

Tietoa kurssista

Kurssiin sisältyy 8 oppituntia virtuaalitunteina tai luokassa ja 14 ajotuntia autossa. Kurssi sisältää riskienhallintakoulutusta yhteensä 8 tuntia  Ajo-opetukseen voidaan sisällyttää käynti ajoharjoitteluradalla.

Kurssin hinta on 1360 € (sis. alv 24 %). Maksu sisältää auton käytön ajokokeessa yhden kerran. Viranomaismaksuja kertyy noin 170 €. Radan käyttömaksu on 80€. Kurssimaksu suoritetaan neljässä erässä, saat laskut koululta. Kurssihinta sisältää säädösten mukaisen minimiajo-opetuksen (ks. hinnasto täältä).

Ajokorttia varten on täytettävä ajokorttilupahakemus, joka täytetään koululla ja toimitamme sen TRAFILLE. Hakemukseen tarvitaan liitteeksi mahdollisesti kaksi passikuvaa sekä 35 € maksu Trafin / Ajovarman tililleHUOM! SINUN EI TARVITSE MENNÄ AJOVARMAAN JONOTTAMAAN. ME TEEMME SEN PUOLESTASI!

Teoriatunnit suoritetaan virtuaalisesti, taikka paikan päällä. Tällä hetkellä luokkateoriat pidetään vain englannin kielellä  Oppitunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä niiden käyntijärjestyksellä ole merkitystä.

Teoriatuntien lukujärjestys loka-marras-joulu

Teoriatuntien lukujärjestys tammi-helmi-maalis (HUOM ENGLANNIN KIELI)

 

Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oman aikataulusi mukaan. Yleensä tunteja on arkisin klo 8-18 välillä. Ajotunnin kesto on 50 minuuttia. Toimisto auttaa ajojen sopimisessa, voit myös sopia ajoja suoraan opettajasi kanssa. Jos toisin ei sovita, ajotunti alkaa autokoululta ja päättyy autokoululle. 

Turvallista ja miellyttävää ajo-opiskelua kaikille! Kysythän aina, kun pienikin asia askarruttaa. 

Ota yhteyttä