B-kurssi

Tervetuloa B-kurssille (henkilöauton B-kortti ) autokouluumme Helsinkiin. Meillä opit ajamaan kaupungin sykkeessä oikealla autolla!

Seuraava perusvaiheen kurssi

  • ma 8.4 klo 16:30 autokoululla.  (Kurssi alkaa joka maanantai.)
  • ma 15.4 klo 16:30
  • ma 23.4 klo 16:30
  • ma 6.5 klo 16:30
  • ma 13.5 klo 16:30

Ilmoittaudu B-kurssille turvallisesti tästä!

HUOM HUOM HUOM!!!!  Ajokorttilaki muuttui 1.7-18. Alla päivitetty kurssiohje.

 

Ilmoittaudu kurssille TÄÄLTÄ!  Kysy lisää, puh 09 730 700

Tietoa kurssista

Kurssiin sisältyy 8 oppituntia luokassa ja 14 ajotuntia autossa. Kurssi sisältää riskienhallintakoulutusta yhteensä 8 tuntia  Ajo-opetukseen voidaan sisällyttää käynti ajoharjoitteluradalla.

Kurssin hinta on 1360 € (sis. alv 24 %). Maksu sisältää auton käytön ajokokeessa yhden kerran. Viranomaismaksuja kertyy noin 170 €. Kurssimaksu suoritetaan neljässä erässä, saat laskut koululta. Kurssihinta sisältää säädösten mukaisen minimiajo-opetuksen (ks. hinnasto täältä).

Ajokorttia varten on täytettävä ajokorttilupahakemus, joka täytetään koululla ja toimitamme sen TRAFILLE. Hakemukseen tarvitaan liitteeksi mahdollisesti kaksi passikuvaa sekä 40 € maksu Trafin / Ajovarman tililleHUOM! SINUN EI TARVITSE MENNÄ AJOVARMAAN JONOTTAMAAN. ME TEEMME SEN PUOLESTASI!

Teoriatunnit ovat autokoululla tiistaisin klo 16.30. Aloitustunti on joka maanantai klo 16:30. Oppitunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä niiden käyntijärjestyksellä ole merkitystä.

Teoriatuntien lukujärjestys tammi-helmi-maalis

Teoriatuntien lukujärjestys huhti-touko-kesä

 

Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oman aikataulusi mukaan. Yleensä tunteja on arkisin klo 8-18 välillä. Sopimuksen mukaan myös viikonloppuna. Ajotunnin kesto on 50 minuuttia. Toimisto auttaa ajojen sopimisessa, voit myös sopia ajoja suoraan opettajasi kanssa. Jos toisin ei sovita, ajotunti alkaa autokoululta ja päättyy autokoululle. 

Turvallista ja miellyttävää ajo-opiskelua kaikille! Kysythän aina, kun pienikin asia askarruttaa. 

Ota yhteyttä